Om mig

Om Mig

Tobias Herbertzon och jobbar som underhållare, instruktör, skådespelare, konferencier och moderator med mera. Drivit företag sedan 2013.

Vid sidan av mitt företagande spenderar jag gärna tid med att utveckla min dans, lära mig fler och nya låtar, även om det även är en del av mitt företagande. Jag har ju den stora äran att få jobba med min hobby.
Det jag bara gör för att jag tycker det är skoj, är att laga mat och hålla på med smaker. Gärna med dryck till.
När jag får tid att i lugn och ro ställa mig i köket och leka, då har jag roligt och kan slappna av. Tyvärr blir det alldeles för sällan.

Min dotter Nathalie får vara min provsmakare. Hon är även med och sjunger och dansar när pappa jobbar och ger mig mycket glädje i min vardag. Hon är lika tokig som jag. Jag bor i Vallda och varannan vecka bor min dotter där med mig.

Kontakta mig idag

Tel. 0761-71 09 59
tobias@tobiasherbertzon.se

Dela på

Producerad av Kungsbacka Reklambyrå