Bugg

Bugg är en svensk pardans! Dansen har inga fasta variationer utan är en helt improviserad dans där föraren för följaren i olika snurrar och turer. Bugg och foxtrot är de vanligaste sällskapsdanserna i Sverige.

Som pardans skiljer sig bugg från många andra danser eftersom de dansande inte håller om varandra, som i till exempel foxtrot och vals. Istället håller de varandra i en- eller tvåhandsfattning större delen av tiden och byter grepp ofta. Bugg dansades länge mest till dansbandsmusik, men numera buggar man även till annan populärmusik.

Vill du lära dig att

BUGGA?

Nu kan du och din danspartner lära er i en miljö där vi känner er hemma!

Digital buggkurs med start 31 mars 2021

Lär dig bugga på hemmaplan!

Det enda du behöver är; en dator, en partner och lite golvyta. För att få dig på rätt kurs startar vi en digital buggkurs, under ledning av dansläraren – Tobias Herbertzon.

Han och hans partner vägleder er, via bildskärmen, i alla turer som är grunden för denna roliga form av dans.

I dessa tider, när många lever i sin egen bubbla, gäller det att hitta en trevlig sysselsättning. Bugg har många fördelar. Man både lyssnar och rör sig till musik. Och när andan faller på, så kan ni utföra det var som helst i hemmet.

Och utvecklingsmöjligheterna är många. När grunderna sitter, finns det många nya spännande turer att lära sig. Dessutom är det, i vanligt fall, ett härligt sätt att umgås.

Varmt välkommen och boka in dig. Det kostar bara 37,50 per person!
Ladda vattenflaskan och häng med på bugg!

Kursstart: Onsdagen den 31 mars, kl. 19.00. Men vi tjuvstartar med lite gott häng kl 18.30.
Plats: Online via Google.
Inbjudan och länk kommer när man betalat kursen.

Pris endast 450 kr för 6 gånger
(dvs ensdast 37,50/person och gång.)

Betalning sker via Swish: 123 06 20 245
Skriv för- och efternamn när ni swishar. När du bokar din plats får du ett bekräftelsemail till din angivna e-postadress med datum och tid angivet samt digital länk. Har du inte fått en bekräftelse via e-post, var vänlig kontakta Thèrése på 0705-93 75 55.

Anmäl dig till buggkurs här!

Minimum 10 personer per kurstillfälle. Ställs kursen in har du rätt att avboka platsen utan avgift. Om kursstarten skjuts upp mer än två veckor har du rätt att avboka kursen utan avgift. Vi återbetalar inte kursavgiften om du avbokar senare än tre dagar innan kursstart eller om du hoppar av under pågående kurs.

—-

Vill du utveckla din bugg? Är nybörjare och vill lära dig enskilt eller i grupp? Skicka mig en förfrågan, så ska jag se vad jag kan göra.

tobias@tobiasherbertzon.se